Bagett ropogós sült sonkával a tetején
Hozzávalók:
1 bögre = 225 gramm
1, 5 bögre Nutri Free mix Per Pane kenyérliszt>> – Innen: Diszkont Diéta>>
0, 5 bögre Schar Mix B
3 evőkanál burgonyapehely – Cornito>> – Innen: Diszkont Diéta>>
3/4 csomag szárított Budafoki élesztő
3 evőkanál olaj
1 bögre meleg víz + még egy kevés, ha igényli a tészta
só ízlés szerint
Itt minden alapanyag megvásárolható, ami csak a sütéshez-főzéshez kellhet egy háztartásban:
Elkészítés:
Mindent beleteszek egy mély tálba és kézi mixer dagasztó spiráljával legalább 10 percig dagasztom a tésztát.
Letakarom és 30 percet pihentetem a tésztát.
Nagyon alaposan beolajozott kézzel óvatosan átgyúrom a tésztát, lecsípek egy darabot és bagett alakúra formázom.
Bevagdosom éles késsel 3 helyen, majd csíkokra vágott gm Fekete Erdei sonkát helyezek rá.
Finoman lekenem olajjal a tetejét.
Kelesztem fél órát.
160 fokon sütöm 30 percet.
180 fokon 15 percet.
A vége előtt 5 perccel vízzel átkenem a tetejét.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kedvenceink:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: