Gluténmentes napló

Gluténmentes Labeta kalács

Gluténmentes Labeta kalács. Elronthatatlan.

Hozzávalók:

275 g Univerzális liszt porkeverék ***#gluténmentes***🛒

1 zacskó szárított élesztő 
2 tojás
150 g vaj
2 evőkanál cukor
10 evőkanál tej
só ízlés szerint

 

 

1️⃣Kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig dagasztod a tésztát.
2️⃣Letakarod, langyos helyen keleszted 1 órán át.
3️⃣Rizslisztes lapon nyújtod, formázod.
4️⃣Sütőpapíros tepsire helyezed.
5️⃣Keleszted fél órát.
6️⃣️Tetejét lekened felvert tojással.
7️⃣️Előmelegített sütőben sütöd. A sütési idő 50 perc, 180 fokon.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!