Maradt egy kis krumplipüré, amit felhasználtam egy remek és gyors finomság elkészítéséhez. Nagyon puha, zamatos krumplifánkot sütöttem.
Krumplifánk maradék krumplipüréből
gluténmentes
trjmentes
szójamentes
Hozzávalók:
1 bögre = 225 gramm
1, 5 bögre Nutri Free mix Per Pane kenyérliszt>> – Innen: EgészségMarket>>
0, 5 bögre Schar Mix B
3 evőkanál burgonyapehely – Cornito>> – Innen: Diszkont Diéta>>
3/4 csomag szárított Budafoki élesztő
3 evőkanál olaj
1 bögre meleg rizstej + még egy kevés, ha igényli a tészta: The Bridge>> – Innen: Diszkont Diéta>>
só ízlés szerint
1 tojás
+ maradék krumplipüré
Itt minden alapanyag megvásárolható, ami csak a sütéshez-főzéshez kellhet egy háztartásban:
http://diszkontdieta.hu/
Elkészítés:
Mindent egy mély tálba öntök és alaposan kikeverem a tésztát, kézi mixerrel. Fontos, hogy legalább 10 percig dagasszam a tésztát.
Rizslisztes lapon, rizslisztes nyújtófa segítségével ujjnyi vastag téglalapra nyújtom a tésztát.
Pihentetem 15 percet a tésztát.
Pogácsaszaggatóval köröket szaggatok.
Pihentetem 15 percet a tésztát.
Forró olajban kisütöm mindkét oldalát.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kedvenceink:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: