Gluténmentes napló

Bagett ropogós sült sonkával a tetején

Bagett ropogós sült sonkával a tetején

 

 

Hozzávalók:

1 bögre = 225 gramm

1, 5 bögre Nutri Free mix Per Pane kenyérliszt>> – Innen: Diszkont Diéta>>

0, 5 bögre  Schar Mix B

3 evőkanál burgonyapehely – Cornito>> – Innen: Diszkont Diéta>>

3/4 csomag szárított Budafoki élesztő

3 evőkanál olaj

1 bögre meleg víz +  még egy kevés, ha igényli a tészta

só ízlés szerint

 

 

Itt minden alapanyag megvásárolható, ami csak a sütéshez-főzéshez kellhet egy háztartásban

http://diszkontdieta.hu/

 

 

 

Elkészítés:

Mindent beleteszek egy mély tálba és kézi mixer dagasztó spiráljával legalább 10 percig dagasztom a tésztát.

 

Letakarom és 30 percet pihentetem a tésztát.

 

Nagyon alaposan beolajozott kézzel óvatosan átgyúrom a tésztát, lecsípek egy darabot és bagett alakúra formázom.

 

Bevagdosom éles késsel 3 helyen, majd csíkokra vágott gm Fekete Erdei sonkát helyezek rá.

 

Finoman lekenem olajjal a tetejét.

 

Kelesztem fél órát.

 

160 fokon sütöm 30 percet.

 

180 fokon 15 percet.

 

A vége előtt 5 perccel vízzel átkenem a tetejét.

 

 

 

 

 

 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kedvenceink:

 

 

http://egeszsegmarket.hu/

 

http://diszkontdieta.hu/

 

 

 

Míves Tojás Múzeum, Zengővárkony

 
 
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!