Gluténmentes napló

Gluténmentes fehér kenyér – Labeta céllisztből

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes fehér kenyér készítéséhez   Fehérkenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>     Összetevők: burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guar-gumi, cukor, sütőpor: nátrium-karbonát, kömény, lisztkezelő szer r: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav    … Tovább »

BIO, gluténmentes Kenyér – Pizza – Madame Loulou céllisztből

A Bio Madame Loulou alapkeverék a legjobb organikus alapanyagokból van; a keveréket nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a BIO KENYÉR – PIZZA emellett laktózmentes, nem tartalmaz tartósítószert és pálmaolajat.     BIO Kenyér – Pizza ***gluténmentes porkeverék***>>>   Az elkészítéséhez szükségünk lesz még 250 ml vízre, 18 g friss élesztőre, vagy 6 g porélesztőre és 6 g… Tovább »

Mennyeien puha mini kalácsok – Gluténmentesen elkészítve

Mennyeien puha mini kalácsok - Gluténmentesen elkészítve Mennyeien puha mini kalácsok – Gluténmentesen elkészítve.       Hozzávalók:   2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>     1 bögre langyos víz   3 evőkanál burgonyapehely   2 evőkanál zsír   só     Még több gluténmentes recept ITT>>>!       Elkészítés:   Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes… Tovább »

Chia magos kenyér 3 alapanyagból – Gluténmentes, laktózmentes recept

Chia magos kenyér 3 alapanyagból - Gluténmentes, laktózmentes recept Nagyon szeretek kenyeret sütni. Jó érezni a kelt tésztát az ujjaim között és fantasztikus érzés látni, ahogy szépen kel, növekszik a kenyér tésztája. No és persze a legjobb az egészben az, amikor bent van a sütőben, te pedig várod, hogy elkészüljön. Közben pedig száll a lakásban a házi készítésű kenyér semmihez sem hasonlítható, finom illata…. Tovább »

Gluténmentes Madame Loulou képviselőfánk

A képviselőfánk készítésétől sokan tartanak, hiszen nem tűnik könnyűnek ez a csodálatosan csábító desszert. Ha nincs túl nagy kézügyességed vagy kreativitásod, akkor sem kell lemondanod erről a finomságról, sőt, ha éppen nincs túl sok időd alkotni, akkor sem kell aggódnod, hiszen létezik egy remek célliszt. ez a célliszt segítségével pedig pillanatok alatt, igen egyszerűen tudsz… Tovább »

Gluténmentes zsemle készítése gyorsan, pofonegyszerűen

Gluténmentes zsemle készítése gyorsan, pofonegyszerűen. Egyszerű recept.   Hozzávalók:   2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>   1 bögre langyos víz   3 evőkanál burgonyapehely   2 evőkanál zsír   só   Elkészítés:   Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.   Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig…. Tovább »

Puha gluténmentes fánk készítése gyorsan, egyszerűen

Puha gluténmentes fánk készítése gyorsan, egyszerűen Puha gluténmentes fánk készítése gyorsan, egyszerűen. Csak 4  alapanyagra lesz szükséged. Hozzávalók:   ✔️250 ml tej✔️ 70 g vaj ✔️1 tojás + Fánk – Churros ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>   Ennyi, másra nem is lesz szükséged, csupán olajhoz, amiben majd kisütöd a fánkokat.       Elkészítés: Az alapanyagokat alaposan kikevered. Pihenteted fél órát. Kinyújtod. Szaggatod. Ismét pihenteted fél… Tovább »

Fantasztikusan puha gluténmentes kenyér – Recept

Fantasztikusan puha gluténmentes kenyér - Recept Fantasztikusan puha gluténmentes kenyér – Recept. Így készül lépésről, lépésre! Nagyon egyszerű! Hozzávalók: 4 bögre Madame Loulou kenyér lisztkeverék>>>ITT>>>   1, 5 zacskó szàrított élesztő4 evőkanàl burgonyapehely4 evőkanàl olajsó ízlés szerint2 bögre langyos víz     Kézi mixerrel dagasztjuk 10 percig.Letakarva kelesztjük 50 percet.Àtgyúrjuk olajos kézzel, kenyeret formàzunk.Sütőpapíros jénai tàlba tesszük.Kelesztjük 30 percet. A jénai tetejét hideg… Tovább »

Sült hús, pikáns szósszal

Ha már unod a megszokott ízeket és szeretnél valami újdonságot kipróbálni, akkor érdemes bevetni 1-1 pikáns, fűszeres, különleges szószt. Gluténmentes diétában is van erre lehetőség.   A Labeta worcester szósz illetve a szójaszósz is remek választás. A sütési idő végefele érdemes meglocsolni vele a húst, elképesztően jó illatfelhő fog szállni és a hús szinte újjászületik…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!