Gluténmentes napló

Krémes, mennyei krumplipüré pillanatok alatt

Kép: ksta.de LABETA BURGONYAPÜRÉ>>           LABETA BURGONYAPÜRÉ>>           BURGONYAPÜRÉ porkeverék   Összetevők: burgonyapehely 91 % (burgonya 99 %, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, antioxidáns: aszkorbinsav zsírsav észterei, tartósítószer: NÁTRIUM-DISZULFIT, színezék: kurkumin), só 4,5 %, zsírmentes TEJpor 4 %. Átlagos tápérték 100 g-ra vonatkozóan: energia: 1457 kJ/348 kcal, zsír: 1,3 g, amelyből… Tovább »

Krumplifánk maradék krumplipüréből

Maradt egy kis krumplipüré, amit felhasználtam egy remek és gyors finomság elkészítéséhez. Nagyon puha, zamatos krumplifánkot sütöttem.     Krumplifánk maradék krumplipüréből gluténmentes trjmentes szójamentes         Hozzávalók: 1 bögre = 225 gramm 1, 5 bögre Nutri Free mix Per Pane kenyérliszt>> – Innen: EgészségMarket>> 0, 5 bögre  Schar Mix B 3 evőkanál burgonyapehely –… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!