Aki egyszer kipróbálja, a rabjává válik. A muffin a maga egyszerűségével és finom ízével elvarázsol mindenkit. Mondhatni soha nem lehet megunni, hiszen számtalan édes és sós verziója létezik. Az alaptésztát bátran variálhatjuk aszerint, amit épp megkívánunk vagy ami pont akkor megtalálható a konyhánkban.
A muffin a legegyszerűbb sütemények egyike, gluténmentesen sem ördöngösség az elkészítése. Nagyon gyorsan megvan, nem kell hozzá rengeteg alapanyag, könnyű, elronthatatlan és megunhatatlan.
Szerintem ezekkel a gondolatokkal nem csupán én vagyok így.
Uzsonnára is kiváló, de akár reggelire is egy forró kakaó mellé, vagy éppen ebédre egy tartalmas leves után, második fogásként is szuper megoldás.
Gluténmentesen elkészítve egy jól működő gm alapkeverékre van szükségünk és máris nyert ügyünk van.
A Madame Loulou MUFFIN – VANÍLIA ÍZŰ lisztkeveréke azért jó választás, mert
-
gluténmentes
-
nem tartalmaz tartósítószert
-
nem tartalmaz pálmaolajat
-
hidrogénezett zsírt sem
Így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás muffinról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Ráadásul ez tényleg csak egy 3 összetevős verzió, nem kell agyalni a rengeteg és bonyolult recepten, nem kell tucatnyi hozzávalót beszerezni, kikészíteni:
Az elkészítéséhez szükségünk lesz:
-
145 g vajra vagy olajra
-
220 g tojásra (kb. 4-5 darab)
-
no és persze a lisztkeverékre: Madame Loulou MUFFIN – VANÍLIA ÍZŰ>>
Egyéb információk a lisztkeverékről IDE kattintva olvashatóak!
További termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: