A Madame Loulou DESSZERT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a CITROMOS-GYÖMBÉRES KRÉM nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás desszertről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 450 ml tejre és 30-40 g kukoricakeményítőre.
Ebből a mennyiségből 8 tálkára valónk lesz.
Összetevők: cukor, glükózszirup, maltodextrin, fölözött tejpor, nem hidrogénezett növényi olaj (kókusz olaj), módosított keményítő, sűrítőanyag: kalcium-alginát, citromlé por (1,5%), kukoricakeményítő, gyömbér (0,9%), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, aroma, stabilizátor: dikálium-difoszfát.
Nyomokban tartalmazhat tojást, mogyorót és szóját.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 693 kJ / 164 kcal
Zsír: 4,6 g, amelyből telített zsírsavak: 3,5 g
Szénhidrát: 27 g, amelyből cukrok: 16 g
Fehérje: 3,2 g
Só: 0,11 g
Nettó tömeg: 150 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: