Gluténmentes napló

Labeta gluténmentes napraforgómagos kenyér – elronthatatlan

Emlékeztek a Labeta napraforgómagos kenyérkémre? 

 

 

Gluténmentes napraforgómagos kenyér – Csak 3 összetevő és már kész is

 

 

Most ismét elkészítettem, nézzétek milyen gyönyörű lett!

 

Így készült:

A keverékhez adtam 420 ml langyos vizet és a dobozban található élesztőt is beleszórtam. Sót sem kellett, sem cukrot, mert mindent tartalmaz az alapkeverék. 

 

10 percig dagasztottam kézi mixer dagasztó spiráljával, olajos kézzel kenyeret formáztam és sütőpapíros formába helyeztem. A tetejét bevagdostam egy vizes éles késsel. Majd kelesztettem 3/4 órát langyos helyen. Sajnos elég türelmetlen voltam és nem bírtam kivárni a megfelelő kelesztési időt és 45 perc után előmelegített sütőbe toltam. Legközelebb 1-1, 5 órát biztosan kelesztem és akkor még szebb lesz az eredmény.

 

Végül 180 fokon sütöttem 60 percet.

 

 

 

Napraforgómagos kenyér készítése gyorsan, egyszerűen – Nem lehet elrontani

 

 

Ha még nem próbáltátok, jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, akinek gluténmentes diétát kell tartania:

 Labeta napraforgómagos kenyér keverékpor

 

 

Innen rendeltem:

Madame Loulou webáruház>> 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!