Gluténmentes napló

Fehér kenyér guténmentesen, pofonegyszerűen elkészítve

 
LABETA FEHÉRKENYÉR
 
 
 
 
 
 

 

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes fehér kenyér készítéséhez

 

Összetevők:

burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guar-gumi, cukor, sütőpor: nátrium-karbonát, kömény, lisztkezelő szer: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav

 

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 919 kJ/ 219 kcal,
Zsír 4,4 g, amelyből telített zsírsavak 1,9 g,
Szénhidrát 42 g, amelyből cukrok < 0,5 g,
Rost 1,1 g,
Fehérje 2,3 g,
Só 1,41 g

 

Nettó tömeg: 500 g

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!