Gluténmentes napló

Vaníliás csodasüti

Imádjuk a vanília ízét, illatát. Nagyon édesszájúak vagyunk és ha vaníliás finomságot készítek, mindig sikere van.

 

De a legnagyobb sikere ennek a vaníliás sütinek volt. Az elmúlt 3 év legfinomabb süteménye született meg, mondhatni az eddigi receptek közül ez a legegyszerűbb, leggyorsabb, legkönnyebben megjegyezhetőbb.

 

Vaníliás csodasüti

Vaníliás csodasüti

 

Igen könnyű volt az elkészítés.

Fogtam egy zacskó Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeveréket, 120 g LIGA-t, 4 tojást.

Kikevertem alaposan.

Sütőpapírral bélelt sütőformába öntöttem és megsütöttem 80 fokon kb. 40 perc alatt.

Rácsara tettem hűlni.

 

 

Mennyeien puha, varázslatosan édes, és káprázatosan vaníliás. A legfinomabb gluténmentes süti.

 

A Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a VANÍLIÁS SÜTEMÉNY elkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás süteményről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

http://syrinx.cdn4.shoprenter.hu/custom/syrinx/image/cache/w900h500wt1/product/MoistCake_Vanilla.png?lastmod=1499329409.1487921081

MADAME LOULOU VANÍLIÁS SÜTEMÉNY

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz még 120 g vajra, vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 200 g tojásra (kb. 3-4 darab).
Egy 18-20 cm átmérőjű formában ajánlott sütni.

 

Összetevők:

cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelőszerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, aroma, só, savanyúságot szabályozó anyag: E575.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1759 kJ / 420 kcal
Zsír: 21 g, amelyből telített zsírsavak: 1,4 g
Szénhidrát: 52 g, amelyből cukrok: 28 g
Fehérje: 5,1 g
Só: 0,28 g

 

Nettó tömeg: 400 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!