Nincsen nyár fagyi nélkül. Igaz ez ránk, gluténérzékenyekre is. Bátran állj neki otthon és készíts házilag te is hűsítő finomságot. Ha van egy remek alapkeveréked, akkor 2 perc alatt meg is van az egész munka onnan kezdve, hogy elővetted a szekrényből a port és a tálat illetve a hűtőből a tejet/laktózmentes tejet.
A nagy forróságban most a vanília ízűt kívántuk meg.
Az elkészítéséhez szükségünk van 200 ml tejre és 200 ml tejszínre, vagy ha könnyedebb változatban szeretnénk elkészíteni, akkor csak 400 ml tejre.
Ebből a mennyiségből 12 gombócunk lesz.
Mi laktózmentes tejjel készítettük.
Madame Loulou gluténmentes termékek webáruháza
www.allergiamentesen.hu
A Madame Loulou KRÉMFAGYLALT alapkeverékének összetevői:
glükózszirup, cukor, nem hidrogénezett növényi olaj (kókuszolaj), dextróz, fölözött tejpor, módosított keményítő, tejfehérje, kukoricakeményítő, emulgeálószerek: E472a, E471, aroma, stabilizátor: E340ii, sűrítőanyag: E415, E466.
Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.
Amikor összekevertem a tálban, betettem a mélyhűtőbe pár órára és néha megkavartam. Nagyon finom, lágy, kellemesen édes vanília fagylaltot készítettünk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: