Ha a dolgos hétköznapokon is szeretnél laktató, meleg ételt fogyasztani, akkor van egy jó hírünk! Akármilyen kevés időd is van a főzésre, akkor is meg lehet oldani, hogy finomat egyél. Olyat, amit magad készítesz el, amiben tudod, hogy mi van. Ez az étel villámgyorsan elkészül, eltelít és sokoldalúan variálható.
Ez a lepénykenyér, azaz a wrap. Olyan receptet hoztunk, amire mindig jut idő, hiszen jóformán egy szempillantás alatt már meg is van. Amit éppen megkívánsz, vagy ami éppen otthon van, azt teszel bele. Szinte sosem lehet megunni, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen.
Íme így készül gluténmentes wrap, gyorsan és egyszerűen!
Elkészítés
(1) Szórjuk a porkeveréket a tálba, adjuk hozzá a 90 ml hideg vizet és a 26 g olívaolajat vagy zsírt.
(2) Gyúrjuk sima tésztává.
(3) Formázzunk golyókat és rizsliszttel megszórt lapon nyújtófával nyújtsuk a kívánt vastagságúra.
(4) Forró serpenyőben süssük kb. 5 percig, míg mindkét oldala aranysárga lesz.
Alapanyag:
Madame Loulou wrap céllisztje>>>ITT!!!>>>

Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: