Gluténmentes napló

A gluténmentes brownie titka

Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a BROWNIE emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás süteményről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

Brownie ***gluténmentes porkeverék***>>>

 

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 175 g vajra és 130 g tojásra (kb. 2-3 darab).

 

Egy 20×20 cm-es formában ajánlott sütni.

 

 

 

Összetevők: cukor, rizsliszt, kakaópor, kakaóvaj, nedvesítőszer: E420, tejpor, emulgeálószer: E475, E433, savanyúságot szabályozó anyag: E336, sűrítőanyag: E412, aroma, stabilizátor: E450.

 

Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.

 

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1968 kJ / 472 kcal

Zsír: 29 g, amelyből telített zsírsavak: 17 g

Szénhidrát: 45 g, amelyből cukrok: 33 g

Fehérje: 5,5 g

Só: 0,28 g

 

Nettó tömeg: 350 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!