Gluténmentes napló

Nem gond többé a gluténmentes piskóta készítése

Madame Loulou PISKÓTÁK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a PISKÓTA – VANÍLIA ÍZŰ emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, azo-színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a nagyszerű piskótáról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

 

 

Piskóta – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***>>>

 

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 360 g tojásra (kb. 7-8 darab).

Ajánlott egy 22-24 cm átmérőjű formában sütni, melyből 2 lapunk lesz.

 

 

Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, fölözött tejpor, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelőszerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, só, aroma, színezék: E160a.

 

Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.

 

 

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1260 kJ / 298 kcal

Zsír: 5,4 g, amelyből telített zsírsavak: 2,2 g

Szénhidrát: 54 g, amelyből cukrok: 29 g

Fehérje: 8,6 g

Só: 0,45 g

 

Nettó tömeg: 400 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!