Gluténmentes napló

Napraforgómagos kenyér – Gluténmentes

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes napraforgómagos kenyér készítéséhez

 

 

 

Napraforgómagos kenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>

 

 

 

Összetevők: burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), napraforgómag 9 %, kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guár-gumi, kömény, cukor, színezék: ammónia karamell, lisztkezelő szer: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:

Energia 1020 kJ/ 242 kcal,

Zsír 5,8 g, amelyből telített zsírsavak 1,6 g,

Szénhidrát 43 g, amelyből cukrok < 0,5 g,

Rost 2,3 g,

Fehérje 3,3 g,

Só 1,47 g.

 

Nettó tömeg: 500 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!