A Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a KAKAÓS SÜTEMÉNY elkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így annak sem kell lemondania erről a csodás tortáról, aki mentes változatban szeretné élvezni.
Kakaós sütemény ***gluténmentes porkeverék***>>>
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 120 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 200 g tojásra (kb. 3-4 darab).
Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.
Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, kakaó (5,7 %), nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelőszerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, aroma, só, savanyúságot szabályozó anyag: E575.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1758 kJ / 420 kcal
Zsír: 22 g, amelyből telített zsírsavak: 1,9 g
Szénhidrát: 50 g, amelyből cukrok: 28 g
Fehérje: 5,7 g
Só: 0,41 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: