Gluténmentes barna kenyér- Labeta céllisztből

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes barnakenyér készítéséhez

Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>

 

Összetevők: burgonyakeményítő, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), cukor, kömény, sűrítőanyag: guar-gumi, színezék: ammónia karamell, lisztkezelő szer: kálcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav, rozmaring

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:

Energia 851 kJ/ 201 kcal,

Zsír 1,0 g, amelyből telített zsírsavak 0,6 g,

Szénhidrát 46 g, amelyből cukrok 1,4 g,

Rost 0,9 g,

Fehérje 2,4 g,

Só 1,4 g.

 

Nettó tömeg: 500 g

Címkék: , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »