Gluténmentes napló

Gluténmentes almás-fahéjas sütemény, ami pillanatok alatt elkészül

Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, az ALMÁS-FAHÉJAS SÜTEMÉNYelkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás süteményről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

 

 

Almás-fahéjas ízű sütemény ***gluténmentes porkeverék***>>>

 

 

 

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz még 150 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 150 g tojásra (kb. 3 darab).

Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.

 

 

 

Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, szárított alma (6,5%), nedvesítőszer: szorbit, emulgeálószer: zsírsavak poliglicerin észterei, polioxietilén(20)-szorbitán-monooleát, fahéj (1,4%), térfogatnövelőszer: dinátrium-difoszfát, szódabikarbóna,  sűrítőanyag: guárgumi, karboxi-metil-cellulóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, só.

 

Nyomokban tartalmazhat: tejet, tojást, szóját és mogyorót.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!