A Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, az ALMÁS-FAHÉJAS SÜTEMÉNYelkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás süteményről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Almás-fahéjas ízű sütemény ***gluténmentes porkeverék***>>>
Az elkészítéséhez szükségünk lesz még 150 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 150 g tojásra (kb. 3 darab).
Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.
Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, szárított alma (6,5%), nedvesítőszer: szorbit, emulgeálószer: zsírsavak poliglicerin észterei, polioxietilén(20)-szorbitán-monooleát, fahéj (1,4%), térfogatnövelőszer: dinátrium-difoszfát, szódabikarbóna, sűrítőanyag: guárgumi, karboxi-metil-cellulóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, só.
Nyomokban tartalmazhat: tejet, tojást, szóját és mogyorót.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: