Gluténmentes napló

Gluténmentes fehér kenyér – Labeta céllisztből

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes fehér kenyér készítéséhez

 

Fehérkenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>

 

 

Összetevők: burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guar-gumi, cukor, sütőpor: nátrium-karbonát, kömény, lisztkezelő szer r: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav

 

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:

Energia 919 kJ/ 219 kcal,

Zsír 4,4 g, amelyből telített zsírsavak 1,9 g,

Szénhidrát 42 g, amelyből cukrok < 0,5 g,

Rost 1,1 g,

Fehérje 2,3 g,

Só 1,41 g.

 

Nettó tömeg: 500 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!