Gluténmentes napló

Mennyeien puha mini kalácsok – Gluténmentesen elkészítve

Mennyeien puha mini kalácsok – Gluténmentesen elkészítve.

 

 

Mennyeien puha mini kalácsok - Gluténmentesen elkészítve

 

Hozzávalók:

 

2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>

 

 

1 bögre langyos víz

 

3 evőkanál burgonyapehely

 

2 evőkanál zsír

 

 

 

Még több gluténmentes recept ITT>>>!

 

 

 

Elkészítés:

 

Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.

 

Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.

 

Bezsírozzuk a tenyerünket és így csípünk le egy-egy darabot a tésztából, amiből rudakat formázunk.

 

Hármas vagy kettes fonással összefonjuk.

 

Sütőpapíros tepsire helyezzük a kalácsokat.

 

Kelesztjük langyos helyen 45 percig.

 

Teteje lekenhető tojássárgájával és meghinthető magokkal is. (opcionális, kihagyható)

 

Előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük.

 

Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!