Gluténmentes napló

Házi gluténmentes puha zsemle – Így készül gyorsan, egyszerűen

Házi gluténmentes puha zsemle – így készül gyorsan, egyszerűen.

 

gluténmentes zsemle

 

 

Hozzávalók:

 

2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>

 

 

1 bögre langyos víz

 

3 evőkanál burgonyapehely

 

2 evőkanál zsír

 

 

Még több gluténmentes recept ITT>>>!

 

 

 

Elkészítés:

 

Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.

 

Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.

 

Bezsírozzuk a tenyerünket és így csípünk le egy darabot a tésztából, amiből zsemlét formázunk.

 

Sütőpapíros tepsire helyezzük.

 

Kelesztjük langyos helyen 45 percig.

 

Teteje lekenhető tojássárgájával és meghinthető magokkal is. (opcionális, kihagyható)

 

Előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük.

 

Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!