Gluténmentes napló

Gluténmentes zsemle készítése gyorsan, pofonegyszerűen

Gluténmentes zsemle készítése gyorsan, pofonegyszerűen.

Egyszerű recept.

 

Hozzávalók:

 

2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>

 

1 bögre langyos víz

 

3 evőkanál burgonyapehely

 

2 evőkanál zsír

 

 

Elkészítés:

 

Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.

 

Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.

 

Bezsírozzuk a tenyerünket és így csípünk le egy darabot a tésztából, amiből zsemlét formázunk.

 

Sütőpapíros tepsire helyezzük.

 

Kelesztjük langyos helyen 45 percig.

 

előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük.

 

Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!