Gluténmentes napló

Fantasztikusan puha gluténmentes kenyér – Recept

Fantasztikusan puha gluténmentes kenyér – Recept.

Így készül lépésről, lépésre! Nagyon egyszerű!

Fantasztikusan puha gluténmentes kenyér - Recept

Hozzávalók:

4 bögre Madame Loulou kenyér lisztkeverék>>>ITT>>>

 



1, 5 zacskó szàrított élesztő
4 evőkanàl burgonyapehely
4 evőkanàl olaj
só ízlés szerint
2 bögre langyos víz

 

 

Kézi mixerrel dagasztjuk 10 percig.
Letakarva kelesztjük 50 percet.
Àtgyúrjuk olajos kézzel, kenyeret formàzunk.
Sütőpapíros jénai tàlba tesszük.
Kelesztjük 30 percet.

A jénai tetejét hideg vízzel bespricceljük, a tészta tetejét is àtkenjük hideg vízzel.
Majd pedig 220 fokos előmelegített sütőben 30 percet sütjük, levesszük a tetejét és 30 percet 180 fokon sütjük.
Rácsra tesszük, hideg vízzel àtkenjük a tetejét és hagyjuk kihűlni.
Szuper ropogós kérge lesz és csodàlatos íze.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!