Gluténmentes napló

Csodálatos külső, varázslatos íz, elképesztő összhatás – Ez a Panna cotta

Panna cotta ***gluténmentes porkeverék***

 

Madame Loulou DESSZERT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a PANNA COTTA nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és színezéket, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás desszertről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 800 ml tejszínhabra.

Ebből a mennyiségből 8 adagot tudunk készíteni.

 

 

Összetevők: cukor, zselésítőszer: E441, glükózszirup, kukoricakeményítő, aroma.

Nyomokban tartalmazhat tojást, tejet és mogyorót.

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1421 kJ / 343 kcal

Zsír: 31 g, amelyből telített zsírsavak: 0 g

Szénhidrát: 13 g, amelyből cukrok: 12 g

Fehérje: 3,2 g

Só: 0,08 g

 

Nettó tömeg: 100 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!