Fantasztikus ízvilágú desszertet lehet készíteni pár alapanyagból, pár lépésből. Szinte alig van vele munka, a végeredmény pedig magával ragadó. Egy pohárnyi ízmámor. Ez vár rád ha elkészíted Madame Loulou tiramisu krémjét.
Tiramisu krém ***gluténmentes porkeverék***
A Madame Loulou DESSZERT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a TIRAMISU KRÉM nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és azo-színezéket, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás desszertről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 375 g tejszínre, és ha tiramisut szeretnénk készíteni, akkor még 2 piskótalapra, kávészirupra és kakaóporra.
Önmagában fogyasztva ebből a mennyiségből 8-10 csésze lesz.
Összetevők: cukor, glükózszirup, nem hidrogénezett növényi olaj (kókuszolaj), fölözött tejpor, maltodextrin, módosított keményítő, sűrítőanyag: E404, kukoricakeményítő,tejfehérje, aroma, emulgeálószer: E472a, E471, stabilizátor: E340ii, színezék: E160a.
Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1514 kJ / 365 kcal
Zsír: 28 g, amelyből telített zsírsavak: 3 g
Szénhidrát: 25 g, amelyből cukrok: 17 g
Fehérje: 2,7 g
Só: 0,09 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: