Gluténmentes napló

Egy pohárnyi ízmámor- Tiramisu recept

Fantasztikus ízvilágú desszertet lehet készíteni pár alapanyagból, pár lépésből. Szinte alig van vele munka, a végeredmény pedig magával ragadó. Egy pohárnyi ízmámor. Ez vár rád ha elkészíted Madame Loulou tiramisu krémjét.

 

 

Tiramisu krém ***gluténmentes porkeverék***

Madame Loulou DESSZERT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a TIRAMISU KRÉM nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és azo-színezéket, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás desszertről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 375 g tejszínre, és ha tiramisut szeretnénk készíteni, akkor még 2 piskótalapra, kávészirupra és kakaóporra. 

 

Önmagában fogyasztva ebből a mennyiségből 8-10 csésze lesz.

 

Összetevők: cukor, glükózszirup, nem hidrogénezett növényi olaj (kókuszolaj), fölözött tejpor, maltodextrin, módosított keményítő, sűrítőanyag: E404, kukoricakeményítő,tejfehérje, aroma, emulgeálószer: E472a, E471, stabilizátor: E340ii, színezék: E160a.

Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1514 kJ / 365 kcal

Zsír: 28 g, amelyből telített zsírsavak: 3 g

Szénhidrát: 25 g, amelyből cukrok: 17 g

Fehérje: 2,7 g

Só: 0,09 g

 

Nettó tömeg: 150 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!