Gluténmentes napló

Fenségesen puha vaníliás muffin villámgyorsan elkészítve

Nagyon szeretem a muffint.  Nagyon egyszerűen el lehet készíteni, számtalan ízben. Ez tényleg a keverem, kavarom, sütöm kategória. Ha épp nincs túl sok időm, biztosan muffint készítek. A legjobb választás. Ez az egyik kedvencem:

 

 

Madame Loulou MUFFINOK ÉS CUPCAKE-EK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a MUFFIN – VANÍLIA ÍZŰelkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás muffinról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni. 

 

 

Muffin – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 145 g vajra, vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 220 g tojásra (kb. 4-5 darab).

Ebből a mennyiségből 12 darab muffinunk lesz.

 

 

Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, emulgeálószer: E475, E433, nedvesítőszer: E420, térfogatnövelőszer: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, savanyúságot szabályozó anyag: E575, aroma, só.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót. 

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1810 kJ / 433 kcal

Zsír: 24 g, amelyből telített zsírsavak: 1,8 g

Szénhidrát: 49 g, amelyből cukrok: 25 g

Fehérje: 4,9 g

Só: 0,28 g

 

Nettó tömeg: 400 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!