Gluténmentes napló

Így készíts pihe-puha gluténmentes kuglófot

Házias, puha, édes ízélmény. Ez a gluténmentes Labeta kuglóf.

275 g Univerzális liszt porkeverék ***#gluténmentes***🛒

1 zacskó szárított élesztő 
2 tojás
150 g vaj
2 evőkanál cukor
15 evőkanál tej
só ízlés szerint

 

1️⃣Kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig dagasztod a tésztát.
2️⃣Letakarod, langyos helyen keleszted 1 órán át.
3️⃣Ketté veszed a tésztát. Egyik feléhez adsz vanília aromát, a másikhoz pedig 2 evőkanál kakaóport.
4️⃣Formába öntöd. Először a vaníliás, majd a kakaós részt és villával kicsit elkavarod.
5️⃣Keleszted 1 órát.
6️⃣️Előmelegített sütőben sütöd. A sütési idő 180 fokon 1 óra.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!