Gluténmentes napló

Gluténmentes macaron – recept

Ha egy igazán különleges desszertet szeretnél készíteni, de a tortához épp nincs kedved, akkor a macaron mindenképpen jó választás lehet a számodra. Látványos, elegáns, csodaszép, fenségesen finom és ha a színeket és a tölteléket variálod, akkor ráadásul még megunhatatlan is.

 

Nem kell hozzá évtizedes rutin és gyakorlat, ugyanis egy remek célliszt segítségével gyerekjáték lesz az elkészítése.

Macaron – Fehér színű ***gluténmentes porkeverék***>>

 

Madame Loulou MACARONOK alapkeverékével nagyon egyszerűen és gyorsan dolgozhatunk. Minden termék glutén- és azo-mentes, nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás édességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

Az elkészítéséhez csak 70 g tojásfehérjére lesz szükségünk, amit kb. 2-3 tojásból nyerünk.

27 macaronunk lesz ebből az alapból.

 

Összetevők: cukor, rizskeményítő, mandulaliszt, módosított keményítő, kukoricakeményítő, tojásfehérje, tejfehérje, színezék: E171, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: E575.

Nyomokban tartalmazhat egyéb dióféléket.

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1465 kJ / 346 kcal

Zsír: 3,6 g, amelyből telített zsírsavak: 0,3 g

Szénhidrát: 73 g, amelyből cukrok: 58 g

Fehérje: 5,3 g

Só: 0,02 g

 

Nettó tömeg: 300 g

 

További  Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!