Nagyon szeretjük a fánkot és nem csupán farsangkor. Az év minden szakában nagy sikere van. Önmagában, porcukorral meghintve is imádjuk, de van, amikor csokimázat kenünk a tetejére, vagy megszórjuk tortadarával, de a töltött változatot is kedveljük. A churrosról nem is beszélve.
A Madame Loulou alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a FÁNK – CHURROS elkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás kekszről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Madame Loulou FÁNK – CHURROS>>>
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 250 ml (szója) tejre, 70 g (növényi) vajra és 50 g tojásra (kb. 1 darab)
Ebből a mennyiségből 12 fánkunk – 20 churrosunk lesz.
Összetevők: kukoricakeményítő, cukor, burgonyakeményítő, inulin, sűrítőanyag: guárgumi, karboximetil-cellulóz, só, útifű maghéjpor, sörélesztő, aroma.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást, szóját és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1430 kJ / 338 kcal
Zsír: 2,1 g, amelyből telített zsírsavak: 0,31 g
Szénhidrát: 75 g, amelyből cukrok: 5,4 g
Fehérje: 1 g
Só: 2,5 g
Nettó tömeg: 350 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: