Gluténmentes napló

Házi májkrém

Házi májkrém

 

Hozzávalók:

40 dkg csirkemáj

1 fej vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

2 evőkanál olaj

1 kiskanál mustár>>EgészségMarket

1 kiskanál majonéz

1 csipet bors

2 csipetnyi majoranna

ételízesítő>>EgészségMarket

Elkészítés:

A májat megmossuk.

Kockákra vágjuk.

A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát reszeljük.

Az olajon megdinszteljük.

Rátesszük a májat.

Kevergetve megsütjük.

Akkor jó, amikor krémesre puhult.

Botmixerrel pürésítjük, miután kihűlt.

Ízlés szerint fűszerezzük és ekkor tesszük bele a mustárt, majonézt.

Alaposan összekeverjük és már kenhetjük is a kenyérre.

 

Gluténmentes kenyér készítése 5 lépésből

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

 

 

 

 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 

 

Kedvenceink:

 

 

http://egeszsegmarket.hu/

 

http://diszkontdieta.hu/

 

 

Míves Tojás Múzeum, Zengővárkony

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!