Csak 3 összetevő és már készülhet is a gluténmentes kenyér. Nem kell agyalni a bonyolult, sok-sok alapanyagból álló recepten, hiszen ebben mindössze 3 dologra lesz szükség és az elkészítés is mindössze 5 lépésből áll.
Kever-kavar-formáz-keleszt-süt.
Madame Loulou ROSTTARTALMÚ KENYÉR>>>
A Madame Loulou KENYEREK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a ROSTTARTALMÚ KENYÉR emellett laktózmentes is, nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt, színezéket és GMO-t, így akkor sem kell lemondanunk erről a kenyérről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 340 ml vízre és 8 g extra szűz olívaolajra.
Összetevők: kukoricakeményítő, rizskorpa, inulin, cukor, sűrítőanyag: E412, E464, útifű maghéjpor, só, sörélesztő.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1607 kJ / 381 kcal
Zsír: 5,7 g, amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 76 g, amelyből cukrok: 4 g
Rost: 6,4 g
Fehérje: 3,6 g
Só: 2,2 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: