A főtt burgonya viszonylag olcsó és remek alapanyag, számtalan verzióban felhasználható és elkészíthető. Soha nem lehet megunni.
Sokan imádják főzni-enni, de legalább ennyien utálják is. Méghozzá a pucolása miatt.
Gyakran nagyon nehézkesen megy, különösen akkor, ha nagyobb mennyiségben kell megpucolni.
Sokan sokféle módszerre esküsznek, azonban a “ninja-módszer” az, ami mindent felülmúl. Zseniálisan gyors megoldás, pillanatok alatt, konkrétan egy mozdulattal kész is vagyunk. Ez egy szuper hatékony módszer, mellyel rengeteg időt és idegeskedést spórolhatunk meg!
Facebook oldalunk:
FreeMix
Amire szükség lesz:
Egy kés
Opcionális: víz, kis jéggel
Facebook csoportunk:
Minden, ami érdekes
A lépések:
1) Mossuk meg a burgonyát, majd ejtsünk egy keskeny vágást a közepén.
2) Tegyük fel egy lábos vízben a tűzhelyre, kb. 30 percig főzzük.
3) Amikor puha, öntsük le róla a vizet és hagyjuk kihűlni. Ha gyorsítani szeretnénk a folyamatot, akkor tegyük a burgonyát egy tál hideg vízbe, amiben jégkockák is vannak.
4) Húzd le a burgonya héját a vágás mentén. Látni fogod, egyedben marad, egy mozdulattal lejön.
Videó:
Forrás: astucesdegrandmere
Íme a csodaszer, amellyel pillanatok alatt ragyogni fog a sütő
Felrobbantotta az internetet a legszokatlanabb trükk, ami megszünteti a leégést
Miért kellene felakasztani egy kis zacskó vizet az ajtó fölé ezen a nyáron?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kedvenceink:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: