Ne félj gluténmentes kenyeret sütni – Van egyszerű megoldás
Napló
Nagyon egyszerű recept alapján szoktam kelt tésztát készíteni, nem mondom, hogy rövid volt az út, ami idáig vezetett, de megérte. Hosszú időn át tartott, mire kitapasztaltuk melyik gm lisztkeverék jó nekünk, melyikkel tudok jól és hatékonyan dolgozni és melyik az, ami olyan ízvilágot ad vissza, mint amire vágyunk.
Ez a recept mi megmentőnk, régóta így készül nálunk a kelt tészta, csak a formát szoktam változtatni. Sőt, mostanában az édes verzióval sem vacakolok, csupán a sót lecserélem cukorra és mehet minden ugyanígy. Bátran és jó szívvel ajánlom mindenkinek! Az arányok betartásával néha másik gm lisztekre cserélem le a receptben lévőket, a végeredmény mindig fantasztikus.
Ne félj gluténmentes kenyeret sütni – Van egyszerű megoldás