Gluténmentes napló

Diós kenyér gyorsan, egyszerűen

Érdemes néha játszani az ízekkel, alapanyagokkal, mert a végeredmény minden képzeletet felülmúlhat. Ha például diót adunk a jól bevált és megszokott kenyér tésztájához, akkor máris egy teljesen új ízvilág fog születni. Kenyér, és kalács egyben. Ezt fogod érezni, ha kipróbálod.

 

 

Madame Loulou KENYÉR – PIZZA – LAKTÓZMENTES>>

 

 

 

Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a KENYÉR – PIZZA – LAKTÓZMENTES emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 340 ml vízre és 8 g extra szűz olívaolajra + apróra tört dióra.

 

 

Madame Loulou KENYÉR – PIZZA – LAKTÓZMENTES>>

 

 

 

Összetevők: kukoricakeményítő, inulin, cukor, sűrítőanyag: E412, E410, só, útifű maghéjpor, sörélesztő.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1430 kJ / 338 kcal

Zsír: 2,1 g, amelyből telített zsírsavak: 0,31 g

Szénhidrát: 75 g, amelyből cukrok: 5,4 g

Rost: 7,2 g

Fehérje: 1 g

Só: 2,5 g

 

Nettó tömeg: 400 g

 

 

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!