Nincs is jobb annál, amikor sül a sütőben a saját készítésű kelt tészta. Ilyenkor elönti a lelkünket az öröm, a béke… és a büszkeség. Hogy igen, ezt is meg lehet oldani, erre is van lehetőség. Saját, házi kenyérre, kiflire, vagy éppen bagettre.
Ez utóbbi elkészítése roppant egyszerű, ha adott egy tökéletesen működő, egyszerűen felhasználható gluténmentes lisztkeverék. Ezúttal sok-sok maggal dobtuk fel.
Madame Loulou ROSTTARTALMÚ KENYÉR>>
A Madame Loulou KENYEREK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a ROSTTARTALMÚ KENYÉR emellett laktózmentes is, nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt, színezéket és GMO-t, így akkor sem kell lemondanunk erről a kenyérről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 340 ml vízre és 8 g extra szűz olívaolajra.
Madame Loulou ROSTTARTALMÚ KENYÉR>>
Összetevők: kukoricakeményítő, rizskorpa, inulin, cukor, sűrítőanyag: E412, E464, útifű maghéjpor, só, sörélesztő.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1607 kJ / 381 kcal
Zsír: 5,7 g, amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 76 g, amelyből cukrok: 4 g
Rost: 6,4 g
Fehérje: 3,6 g
Só: 2,2 g
Nettó tömeg: 400 g
További termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: