Gluténmentes napló

Napraforgómagos Madame Loulou gluténmentes kenyér

Megmutatom miből is lehet gyorsan, egyszerűen magas rosttartalmú gluténmentes kenyeret készíteni, ha pedig még napraforgómagot is adsz hozzá akkor még különlegesebb lesz.

 

Elronthatatlan!

Madame Loulou ROSTTARTALMÚ KENYÉR>>

 

 

 

 

Madame Loulou KENYEREK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük.

 

 

Minden termék gluténmentes, a ROSTTARTALMÚ KENYÉR emellett laktózmentes is, nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt, színezéket és GMO-t, így akkor sem kell lemondanunk erről a kenyérről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Madame Loulou ROSTTARTALMÚ KENYÉR>>

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 340 ml vízre és 8 g extra szűz olívaolajra. 

 

Összetevők: 

kukoricakeményítő, rizskorpa, inulin, cukor, sűrítőanyag: E412, E464, útifű maghéjpor, só, sörélesztő.

 

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

 

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1607 kJ / 381 kcal

Zsír: 5,7 g, amelyből telített zsírsavak: 0,9 g

Szénhidrát: 76 g, amelyből cukrok: 4 g

Rost: 6,4 g

Fehérje: 3,6 g

Só: 2,2 g

 

Nettó tömeg: 400 g

 

 

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!