Zöldborsós csirkeragu – gluténmentesen
Alapanyagok innen:
https://www.egeszsegmarket.hu/
Nem kell sok idő ahhoz, hogy elkészüljön ez a finomság, pillanatok alatt meg is van, utána már csak rotyognia kell.
A csíkokra vágott csirkemellet, apróra vágott hagymán, fokhagymán fehéredésig pirítom. Sózom, borsozom, kis pirospaprikát hintek rá és felöntöm egy kevés vízzel. Mehet hozzá 1 Bonduelle borsó (konzerv). Néha megkavarom és kis lángon kb. 35 percet főzöm. Ha elfő a víz, pótolom.
1 evőkanál Nutri Free Mix Per Pane + 3 evőkanál hideg vizet összekeverek egy kis tálkában és apránként belecsurgatom a csirkés raguba, folyamatosan kevergetve besűrítem.
Közben elkészítem a tésztát (Cornito termékcsaládot nagyon szeretjük, de nagyon jók a NutriFree gm tészták is). Nagyon fontos, hogy bő vízben főzzem ki. Nincs mellékíz, nem büdös, nem ragad össze. Nagyon ízletes gluténmentes tészták, szerintünk ezek a legjobbak.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kedvenceink:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: