Létezik egy olyan édesség, amit szerintem mindenki szeret. A barna színéről elnevezett édes ízű sütemény, a brownie önmagában is fenséges, de ha a tetejére ha porcukrot szórsz, vagy fagylalttal, pudinggal, tejszínhabbal esetleg lekvárral tálalod, akkor még ízletesebb lesz.
A legenda szerint úgy született meg ez a desszert, hogy egy szórakozott szakács elfelejtett sütőport tenni a csokoládétortába. És milyen jó, hogy feledékeny volt!
Ez a puha, szaftos, csokis édességet igen egyszerű elkészíteni, gyorsan megsütheted, de figyelem: gyorsan el is fogy!
A tökéletes brownie titka, hogy akkor kapcsold le a sütőt, amikor még azt mondanád, hogy kell egy kis idő még. Ugyanis ez a süti ragacsos állagú. Ha megnyomod a közepét, akkor puha, de a teteje már finom ropogós. Na, ekkor vagy kész vele.
Ha gluténmentes verzióban készíted el, akkor az a legbiztosabb, ha egy jól működő alapkeverékhez nyúlsz. A siker garantált lesz és biztosan nem a kukában fog landolni a süti, mert nem sikerült. Ez a mentes brownie biztosan finom lesz és pont olyan állagú, ízű, mint amilyennek lennie kell.
Ár:
1.170 Ft (992 Ft + ÁFA)
40%
Lejárati dátum: 2018.08.19
A Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a BROWNIE>> emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás süteményről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 175 g vajra és 130 g tojásra (kb. 2-3 darab).
Egy 20×20 cm-es formában ajánlott sütni.
Összetevők: cukor, rizsliszt, kakaópor, kakaóvaj, nedvesítőszer: E420, tejpor, emulgeálószer: E475, E433, savanyúságot szabályozó anyag: E336, sűrítőanyag: E412, aroma, stabilizátor: E450.
Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1968 kJ / 472 kcal
Zsír: 29 g, amelyből telített zsírsavak: 17 g
Szénhidrát: 45 g, amelyből cukrok: 33 g
Fehérje: 5,5 g
Só: 0,28 g
Nettó tömeg: 350 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: