Tegnap nagy sikert aratott a házi fagyi recept a blogon.
Házi vanília fagyi – Nincs ennél jobb
Megígértem nektek azt, hogy ma elhozom a tejmentes verziót is, amit a tejallergiás kisfiam és én is ehetünk, mert nem tartalmaz tejet.
1 doboz cocomas
2 evőkanál cukor
1 evőkanál kakaópor
evőkanálnyi Labeta CSOKIÖNTET>>
az összes hozzávalója a csoki fagyinak.
Mindent kikevertem csomómentesre. Most nem tölcsérbe került, hanem jégkrém formába öntöttem és így ment a fagyasztóba.
Labeta CSOKIÖNTET>>
Csokoládé ízesítésű öntet
Felhasználás: fagylaltok, jeges és forró kávé, palacsinta, desszertek és egyéb édes ételek ízesítésére és díszítésére. Meleg (növényi)tejbe is használható.
Összetevők:
cukor, dextróz, víz, maltodextrin, kakaópor 7%, antioxidáns: citromsav, só, tartósítószer: káliumszorbát, őrölt fahéj, aroma.
Felbontás után tároljuk hűtőszekrényben és 1 hónapon belül fogyasszuk el.
Átlagos tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
energia: 1222 kJ/288 kcal,
zsír: 0,8 g,
amelyből telített zsírsavak: 0,5 g,
szénhidrát: 71,1 g,
amelyből cukrok: 58,6 g,
fehérje: <0,5 g,
só: <0,01.
Nettó tömeg: 200 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: