Gluténmentes napló

Gluténmentes keksz – Így a legegyszerűbb elkészíteni

Madame Loulou KOSÁRKÁK ÉS KEKSZEK>> alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük.

 

 

 

Minden termék gluténmentes, a KEKSZ – COOKIES>> elkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és színezéket, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás kekszről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 120 g magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj), vagy 160 g vajra és 50 g tojásra (kb. 1 darab)

 



Ebből a mennyiségből 25-30 darab kekszünk lesz.

 

Összetevők: 

rizsliszt, cukor, kukoricakeményítő, sűrítőanyag: E412, E466, emulgeálószer: E475, E433, savanyúságot szabályozó anyag: E575, aroma, só.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

 

 

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1989 kJ / 475 kcal

Zsír: 24 g, amelyből telített zsírsavak: 0,6 g

Szénhidrát: 61 g, amelyből cukrok: 23 g

Fehérje: 3,1 g

Só: 0,39 g

 

 

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Nettó tömeg: 400 g

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!