Gluténmentes napló

Így lesz tökéletes a borsófőzelék

Egyszerűnek tűnik a borsófőzelék főzése, ám ha a rántás csomós lesz, akkor nagy csalódás érhet minket. Megmutatom, hogyan lehet tökéletesen elkészíteni. Mi így szeretjük!

 

 

Borsófőzelék

Kép: istockphoto

 

Tegyük egy lábosba a borsót, öntsünk rá hideg vizet, fedjük le és hagyjuk ázni egy éjszakán át. Másnap így, az áztató vízzel tegyük fel főni. Pároljuk 30 percig. 

 

 

Egy másik lábosban az apróra vágott hagymát nagyon kevés olajon fonnyasszuk meg, mehet bele a kockákra vágott szalonna. Pirospaprikát és sót adjunk hozzá és egy kevés vizet. 15 percig főzzük.

 

Vágjuk kockákra a megmosott, meghámozott burgonyát, a répát. 

 

A borsó 30 perces főzési ideje után, adjuk hozzá szalonnás pörköltet, a burgonyát, a répát, pároljuk 15 percig.

 


Labeta rántással>> sűrítsük be a főzeléket.

 

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes rántás készítéséhez

 

 

 

További  LABETA termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!