Nincs lehetetlen, bármit el lehet készíteni gluténmentes verzióban is, így aki diétára kényszerül, annak sem kell lemondani a finom falatokról. Ha sós ropogtatni valóra vágysz, akkor bátran állj neki a házi ropi készítésének. Nekem nem volt kedvem vacakolni és szöszmötölni a “kinyomós” módszerrel, így mi a gyerekekkel vastagabb ropikat formáztunk.
Hozzávalók:
fél bögre Nutri Free Mix Per Pane
1, 5 bögre MADAME LOULOU FOCACCIA – LAKTÓZMENTES>>
2 kiskanál tojáshelyettesítő por
3 evőkanál burgonyapehely
só ízlés szerint
1 kiskanál szárított élesztő
1 bögre langyos rizstej
Elkészítés:
Kézi mixer dagasztó spiráljával összeállítottam a tésztát.
Olajos kézzel lecsíptem egy darabot.
Hosszú rudakat sodortam belőle.
Sütőpapíros tepsire helyeztem.
Pihentettem fél órát.
Lekentem vékonyan olajjal.
Előmelegített sütőbe téve, 180 fokon sütöttem 20 percet.
Nagyon finom, kellemesen ropogós lett.
További termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: