Gluténmentes napló

Házi ropi készítése – Gyorsan, egyszerűen

 

Nincs lehetetlen, bármit el lehet készíteni gluténmentes verzióban is, így aki diétára kényszerül, annak sem kell lemondani a finom falatokról. Ha sós ropogtatni valóra vágysz, akkor bátran állj neki a házi ropi készítésének. Nekem nem volt kedvem vacakolni és szöszmötölni a “kinyomós” módszerrel, így mi a gyerekekkel vastagabb ropikat formáztunk.

 

Madame Loulou ropi

 

Hozzávalók:

fél bögre Nutri Free Mix Per Pane

1, 5 bögre MADAME LOULOU FOCACCIA – LAKTÓZMENTES>>

2 kiskanál tojáshelyettesítő por

3 evőkanál burgonyapehely

só ízlés szerint

1 kiskanál szárított élesztő

1 bögre langyos rizstej

 

Elkészítés:

Kézi mixer dagasztó spiráljával összeállítottam a tésztát.

Olajos kézzel lecsíptem egy darabot.

Hosszú rudakat sodortam belőle.

Sütőpapíros tepsire helyeztem.

Pihentettem fél órát.

Lekentem vékonyan olajjal.

Előmelegített sütőbe téve, 180 fokon sütöttem 20 percet.

 

Nagyon finom, kellemesen ropogós lett.

 

 

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!