Gluténmentes napló

A tökéletes gluténmentes márványkuglóf titka

Létezik egy olyan édesség, amely a kezdő konyhatündérek és gyakorlott háziasszonyok kedvence is egyben. Nincs vele túl sok munka, a végeredmény mégis magával ragadó. Nem bonyolult az elkészítése és garantáltan sikerünk lesz vele. Ez a márványkuglóf. Nem csupán az íze az, amiért annyira sokan imádják, hanem a külseje is csodás.

 

 

 

 

 

Akkor sem kell megijedni, ha gluténmentes verzióban kell megsütni, hiszen ez sem lehetetlen. Ha adott egy remek alapkeverék, akkor szinte csodákra lehetsz képes. Ma ezt ajánlom nektek:

 

 
 
 
Keverékpor gluténmentes diabetikus márványkuglóf készítéséhez
 
 

Összetevők:

kukoricakeményítő, fruktóz, rizsliszt, módosított kukoricakeményítő, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, színezék: kurkuma), térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), só, aroma, színezék: kurkumin

 

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 1772 kJ/ 424 kcal,
Zsír 24 g, amelyből telített zsírsavak 3,1 g,
Szénhidrát 49 g, amelyből cukrok 12 g,
Rost 0,8 g,
Fehérje 4,3 g,
Só 0,59 g
Laktóz < 0,01 g.

Nettó tömeg: 400 g

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!