Gluténmentes napló

Gluténmentes kenyér készítése pofonegyszerűen és villámgyorsan

Egy remek segítség a rohanós hétköznapokon. Keverem és sütöm kategória, tehát alig pár mozdulattal, 1-2 összevető segítségével varázslatosan finom gluténmentes kenyeret tudunk sütni.

 

A titok ebben rejlik:

LABETA FEHÉRKENYÉR>>

 

 

 

 

Összetevők: burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guar-gumi, cukor, sütőpor: nátrium-karbonát, kömény, lisztkezelő szer r: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav

 

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!