Gluténmentes napló

Így lehet a legegyszerűbben gluténmentes kenyeret készíteni

A gluténmentes kenyér készítéséhez nincs szükség sem bonyolult receptekre, sem rengeteg hozzávalóra, sem óriási tapasztalatra. Elég hozzá egy szuper alapliszt, kevered, kavarod, sütöd és már eheted is. 

 

 
LABETA FEHÉRKENYÉR

 

 
 

 

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes fehérkenyér készítéséhez

 

 

Összetevők:

burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guar-gumi, cukor, sütőpor: nátrium-karbonát, kömény, lisztkezelő szer r: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 919 kJ/ 219 kcal,
Zsír 4,4 g, amelyből telített zsírsavak 1,9 g,
Szénhidrát 42 g, amelyből cukrok < 0,5 g,
Rost 1,1 g,
Fehérje 2,3 g,
Só 1,41 g.

Nettó tömeg: 500 g

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!