Madame Loulou vörös bársony torta

 
 

 

Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a VÖRÖS BÁRSONY TORTA elkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, azo-színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás tortáról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 175 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 200 g tojásra (kb. 3-4 darab).

Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.

Összetevők: 

cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E475, E433, kakaó, térfogatnövelő szerek: E450i, E500ii, savanyúságot szabályozó anyag: E575, sűrítőanyag: E412, E466, aroma, só, színezék: E120.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1800 kJ / 430 kcal

Zsír: 24 g, amelyből telített zsírsavak: 1,5 g

Szénhidrát: 50 g, amelyből cukrok: 25 g

Fehérje: 4,9 g

Só: 0,29 g

Nettó tömeg: 400 g

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Címkék: , , , , , , , ,
Tovább a blogra »