Gluténmentes napló

Madame Loulou vörös bársony torta

 
 

 

Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a VÖRÖS BÁRSONY TORTA elkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, azo-színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás tortáról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

 

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 175 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 200 g tojásra (kb. 3-4 darab).
Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.

 

Összetevők: 

cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E475, E433, kakaó, térfogatnövelő szerek: E450i, E500ii, savanyúságot szabályozó anyag: E575, sűrítőanyag: E412, E466, aroma, só, színezék: E120.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

 

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1800 kJ / 430 kcal
Zsír: 24 g, amelyből telített zsírsavak: 1,5 g
Szénhidrát: 50 g, amelyből cukrok: 25 g
Fehérje: 4,9 g
Só: 0,29 g

 

Nettó tömeg: 400 g

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!