Gluténmentes mézes süti – Labeta alapkeverékből Napló2018-04-01Hozzászólások (0) LABETA MÉZES SÜTEMÉNY>> LABETA MÉZES SÜTEMÉNY>> Keverékpor gluténmentes és laktózmentes mézes sütemény készítéséhez Összetevők: cukor, kukoricaliszt, rizsliszt, kukorica keményítő, burgonyakeményítő, térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium karbonátok), kakaó, fűszerkeverék, sűrítőanyag: guar-gumi Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:Energia 1549 kJ/ 369 kcal,Zsír 15 g, amelyből telített zsírsavak 2,0 g,Szénhidrát 54 g, amelyből cukrok 24 g,Rost 1,2 g,Fehérje 3,5 g,Só 0,11 g,Laktóz < 0,01 g Nettó tömeg: 400 g További termékek listája ide kattintva>> böngészhető át. Oldal ajánlása emailben X Címzett: Feladó: Üzenet: Ajánlott bejegyzések X Foszlós kalács, mintha a nagymama készítette volna - Recept - 2019-07-14 Rostban gazdag barna kenyér, 3 alapanyagból - 2019-07-13 Tökéletes gluténmentes palacsinta – Könnyen tekerhető, nem ég oda - 2019-07-07 Kövess minket a FACEBOOK-on is Címkék: cöliákia, diéta, finom, gluténérzékeny, gluténmentes, Labeta, mézes, sütemény, süti Ezt olvastad már? Így készíthetsz isteni mézes süteményt pofonegyszerűen Termékajánló: Labeta gluténmentes joghurtos pörkölt müzli eperrel és vörösáfonyával Gluténmentes mézes sütemény célliszt Termékajánló: Labeta gluténmentes univerzális liszt
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: