Az a legjobb a pitékben, hogy bármilyen gyümölccsel is készíted el, a végeredmény mindig elképesztő. Ezúttal áfonyás verzióban sütöttem meg. Nagyon egyszerűen készült, nem bonyolítottam túl semmit.
Hozzávalók:
2 tojás
1 tojássárgája
140 gr cukor
1 vaníliás cukor
100 gramm Nutri Free Mix Per Pane
100 gramm Labeta univerzális lisztkeverék>>
100 gramm AnnaPanni kenyérliszt
1 ek zsír
125 gramm Vnusz sütőmargarin
1 sütőpor
csipetnyi fahéj
2 ek burgonyapehely
4 ek rizsszirup
1 dl vaníliás rizstej + 2 evőkanálnyi
Az elkészítés roppant egyszerű:
Mindent beleöntöttem egy tálba, kézi mixerrel szépen összedolgoztam a tésztát, sütőpapíros tepsibe öntöttem, rádobáltam az áfonyát, meghintettem rizssziruppal a tetejét. 10 percet pihentettem, majd 170 fokon sütöttem 40 percet.
A recept gluténmentes és tejmentes.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: